Richard Bergendi EASY MELT csokoládé temperáló/olvasztó gép
Partnerünk által szállítva
Termékek partnerünktől: Beneo
Leírás
Az EASY MELT csokoládé temperáló ideális csokoládé olvasztására, torták díszítésére, édességek, fondü és egyéb finomságok készítésére.
A 900 g-os kapacitás ideális méret csokoládépartikhoz és szórakozáshoz. A temperálóhoz egy kivehető rozsdamentes acél tartály tartozik, amelyre a mártogatáshoz használható, és praktikus a tisztítás során történő egyszerű kezeléshez. A dupla hőmérséklet-szabályozással és kifolyóval ellátott kapcsolóval az EASY MELT mindent biztosít, amire szüksége van egy finom édesség elkészítéséhez – és könnyen tisztítható.
Űrtartalom: 900 ml olvasztott csokoládé.
Méretek: 22 cm sz x 11 cm magas
Professzionális temperáló gép csokoládéhoz, feltétekhez, szószokhoz … 1l-es rozsdamentes acél kivehető tartály. Az edény alul van, és az egyenletes hőmérséklet biztosítása érdekében keresztirányban van melegítve. Hőmérséklet szabályozás termosztáttal.
A csokoládé temperáló használata:
1.Olvasztás
-praliné, glazúr készítéséhez érdemesebb minőségi csokoládét, legalább 32% kakaóvajat tartalmazó csokoládét használni
-A legjobb, ha a szükségesnél kicsit több csokoládét olvasztunk fel
- Kerülje a vízzel való érintkezést, különben a csokoládé viszkozitása nem lesz megfelelő
2. Hűtés
– a fényesebb felület érdekében hagyjuk a csokoládét 26–28 fokra hűlni a maradék csokoládé pasztillák hozzáadásával
– rövid ideig hagyja a csokoládét felmelegedni a kívánt üzemi hőmérsékletre – ez a professzionális csokoládétermékek előállításának titka – a csokoládé temperálásának művészete