Richard Bergendi EASY MELT csokoládé temperáló/olvasztó gép

Richard Bergendi EASY MELT csokoládé temperáló/olvasztó gép

Száma: 12608234
Közvetlenül partnerünktől
Ideális csokoládé olvasztására, torták díszítésére, édességek, fondü és egyéb finomságok készítésére. További információ
15 990 Ft
Partnerünktől: Beneo

Partnerünk által szállítva

2024.6.05 - 2024.6.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Beneo

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 12608234

Leírás

Az EASY MELT csokoládé temperáló ideális csokoládé olvasztására, torták díszítésére, édességek, fondü és egyéb finomságok készítésére.

A 900 g-os kapacitás ideális méret csokoládépartikhoz és szórakozáshoz. A temperálóhoz egy kivehető rozsdamentes acél tartály tartozik, amelyre a mártogatáshoz használható, és praktikus a tisztítás során történő egyszerű kezeléshez. A dupla hőmérséklet-szabályozással és kifolyóval ellátott kapcsolóval az EASY MELT mindent biztosít, amire szüksége van egy finom édesség elkészítéséhez – és könnyen tisztítható.

Űrtartalom: 900 ml olvasztott csokoládé.
Méretek: 22 cm sz x 11 cm magas


Professzionális temperáló gép csokoládéhoz, feltétekhez, szószokhoz … 1l-es rozsdamentes acél kivehető tartály. Az edény alul van, és az egyenletes hőmérséklet biztosítása érdekében keresztirányban van melegítve. Hőmérséklet szabályozás termosztáttal.

A csokoládé temperáló használata:

1.Olvasztás

-praliné, glazúr készítéséhez érdemesebb minőségi csokoládét, legalább 32% kakaóvajat tartalmazó csokoládét használni
-A legjobb, ha a szükségesnél kicsit több csokoládét olvasztunk fel
- Kerülje a vízzel való érintkezést, különben a csokoládé viszkozitása nem lesz megfelelő


2. Hűtés

– a fényesebb felület érdekében hagyjuk a csokoládét 26–28 fokra hűlni a maradék csokoládé pasztillák hozzáadásával

– rövid ideig hagyja a csokoládét felmelegedni a kívánt üzemi hőmérsékletre – ez a professzionális csokoládétermékek előállításának titka – a csokoládé temperálásának művészete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.