Reflex 100% Native Whey, 1,8 kg - csokoládé
Közvetlenül partnerünktől
100% Native Whey Étrend-kiegészítő, édesítőszerekkel. A 100% Native Whey a tejsavó legtisztább formája a piacon – egyetlen más fehérje sem éri el ezt a minőséget.
További információ
34 541 Ft
Partnerünktől:
INTERKONTAKT.store
Partnerünk által szállítva
2024.6.06 -
2024.6.07
Standard szállítással várhatóan
Termékek partnerünktől: INTERKONTAKT.store
Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma:
30163874
Leírás
100% Native Whey
Étrend-kiegészítő, édesítőszerrel.
A 100% Native Whey a tejsavó legtisztább formája a piacon – egyetlen más fehérje sem éri el ezt a minőséget. A Reflex Nutrition garantálja az abszolút tisztaságot és hatékonyságot – a fehérje 100%-át natív technológiával nyerik, közvetlenül a friss tejből. (Lásd – A natív tejsavófehérje igazi kincs).
A termék fő előnyei:
A termék fő előnyei:
-
A 100%-os fehérjét kíméletesen nyerik közvetlenül ellenőrzött európai gazdaságokból származó tehenek friss tejéből, amelyeket kizárólag füvön takarnak, egyszer pasztőrözve = a lehető legnagyobb hatékonyság és tisztaság
-
80g fehérje 100g-ban!
-
Kiváló minőségű fehérje – több mint 6 g BCAA 1 adagonként (35 g) – a legmagasabb esszenciális aminosavtartalom
-
A DUOLAC®-barát baktériumok negyedik generációjának tartalma
-
Minősége és paraméterei nagyon közel állnak az anyatejhez
-
A normál tejsavófehérje által tartalmazott szennyeződések nélkül
-
Tiszta és természetes íz
A 100% Native Whey az abszolút csúcsot képviseli a fehérjék között – az alkalmazott natív technológiának köszönhetően a közönséges tejsavófehérjék, amikor a fehérjét savóból, azaz másodlagos termékből nyerik és nem közvetlenül a tejből, egyáltalán nem vehetik fel vele a versenyt!
A natív fehérje tulajdonságairól az eFIA.cz weboldalon olvashat bővebben.
A tejsavófehérje messze a legértékesebb a szervezet számára az összes fehérje közül, de a különböző feldolgozási módszerek összetételüket, szennyeződéseiket és ízüket tekintve nagyon eltérő típusokhoz vezetnek. És itt csak a natív technológia tudja garantálni a friss tejben található savómolekulák eredeti természetes formájához a lehető leghasonlóbb paramétereket. A molekulákat közvetlenül a tejből vonják ki, így nem sérülnek, ahogy az a normál termelésnél történik. Egy pasztőrözés is előnyt jelent – általában kétszer pasztörizálják, aminek következtében a fehérjemolekulák denaturálódnak). Ráadásul a teljes feldolgozási folyamat mindössze tíz Celsius-fokon megy végbe.
100 g 100% Native Whey és két közönséges tejsavófehérje fehérjetartalmának összehasonlítása:
Magasabb aminosav tartalom
A feldolgozási mód természetesen befolyásolja az aminosavtartalmat – a klasszikusan előállított tejsavófehérjéhez képest a 100% Native Whey akár 16%-kal több L-Leucint, több esszenciális aminosavat és közel 40%-kal több cisztint tartalmaz.
A tejsavófehérje messze a legértékesebb a szervezet számára az összes fehérje közül, de a különböző feldolgozási módszerek összetételüket, szennyeződéseiket és ízüket tekintve nagyon eltérő típusokhoz vezetnek. És itt csak a natív technológia tudja garantálni a friss tejben található savómolekulák eredeti természetes formájához a lehető leghasonlóbb paramétereket. A molekulákat közvetlenül a tejből vonják ki, így nem sérülnek, ahogy az a normál termelésnél történik. Egy pasztőrözés is előnyt jelent – általában kétszer pasztörizálják, aminek következtében a fehérjemolekulák denaturálódnak). Ráadásul a teljes feldolgozási folyamat mindössze tíz Celsius-fokon megy végbe.
100 g 100% Native Whey és két közönséges tejsavófehérje fehérjetartalmának összehasonlítása:
Magasabb aminosav tartalom
A feldolgozási mód természetesen befolyásolja az aminosavtartalmat – a klasszikusan előállított tejsavófehérjéhez képest a 100% Native Whey akár 16%-kal több L-Leucint, több esszenciális aminosavat és közel 40%-kal több cisztint tartalmaz.
DUOLAC®-barát baktériumok
A probiotikumok hatása szorosan összefügg az emésztőrendszer működésével, így a tápanyagok felszívódásával. Ha azonban helytelenül tárolják őket, ez jelentősen befolyásolja a hatékonyságukat. A Cell Biotech ezért előállt a szabadalmaztatott, immár negyedik generációs DUOLAC®-barát baktériumokkal (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis és Lactobacillus Rhamnosus), amelyeket speciális hűtési technológiával, peptidekkel és poliszacharidokkal tárolnak, amelyek állandó stabilitást biztosítanak a baktériumoknak, és biztosítják, hogy a baktériumok túlnyomó többsége benyúlnak az élő és jó állapotban lévők emésztőrendszerébe.
Reflex Nutrition márka
Professzionális sporttáplálkozás
A Reflex márka a világ egyik vezető sporttáplálkozása. Az olyan innovációknak köszönhetően, mint a natív fehérjefeldolgozási technológia, a kelátképző ásványok és egyebek, a csúcsformulák, a kizárólag prémium alapanyagok felhasználása és az állandó minőségi garanciának köszönhetően minden termékre. A Reflex márka étrend-kiegészítői nem marketing állításokon alapulnak, hanem hivatásos sportolók és az általános fitneszközösség által tesztelt páratlan összetételen.
Az Egyesült Királyságban készült
Minden Reflex Nutrition márkájú étrend-kiegészítőt a Reflex saját gyártósorain gyártanak az Egyesült Királyságban, Brightonban. A Reflex Nutrition Brighton gyártóüzeme a legkorszerűbb, teljes ellenőrzést biztosít a Reflex számára a gyártási folyamat felett, és fenntartja a legmagasabb szabványokat.
Kiváló minőségű ásványi anyagok
A kiegészítőkben található ásványi anyagok szerves, természetes formában vannak, különösen kelátkötéssel. Az olcsó szervetlen formákkal ellentétben természetesek a szervezet számára, ezért jobban felszívódnak. A szervezetbe felszívódó ásványi anyagok mennyisége és az azt követő bioaktivitás az ásványi anyagok szerves formáiban kifejezettebb, mint a szervetlen formákban.
Fűvel táplált fehérjék
Miért használjunk nagyüzemi szarvasmarhából származó olcsó fehérjét, amely antibiotikum-, rBGH/rBST-hormon- és rovarirtószer-maradványokat tartalmaz az alacsony minőségű GMO-takarmányból, ha szuperprémium fűvel takarmányozott fehérjét használhat? Nincs kukorica, csak fű, és maradjunk a legelőn, ameddig csak lehet. Az így kapott ízből és mindenekelőtt a minőségből sok mindent elárulhat.
Prémium összetevők
A Reflex Nutrition márka nem használ szójafehérjét vagy más olcsó összetevőket. Minden felhasznált összetevő, fehérje, ásványi anyag, vitamin, enzim, probiotikum és növényi kivonat a lehető legmagasabb minősítéssel rendelkezik.
Zöld energia
A Reflex a gyártás során napelemekből származó energiát használ fel. Ha ez nem elég, az Ecotricity, az Egyesült Királyság legtisztább áramát szél- és napenergia-farmokkal előállító cég segít. A Reflex épületekben nem használnak gázt, éppen ellenkezőleg, a napfényt széles körben használják, az izzók időzítővel rendelkeznek, és folyamatos működésre vannak beállítva. A Reflex a papírt és a papíranyagot is igyekszik spórolni – a használt kartonpapírt saját aprítógépen dolgozzák fel a szállítmányok kitöltéséhez. Megszületett az első komposztálható csomagolású Reflex kiegészítő – Plant Based Protein – is. A Reflex tartozékok minden műanyag csomagolása teljesen újrahasznosítható.
Kiszerelés: 1,8 kg
Adagolás: keverjen össze 35 g-ot (kb. 1 szint 60 ml-es kanál*) 250 ml vízzel shakerben vagy turmixgépben. Az erősebb, krémesebb vagy intenzívebb íz érdekében kevesebb vízzel vagy tejjel keverje össze. Naponta 2–3 adagot fogyasszunk. a mérőpohár a csomag részét képezi. Szállítás közben lesüllyedhet az aljára.
Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, 16 év alatti serdülők, terhes és szoptató nők számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. Felbontás és használat után mindig szorosan csavarja rá a kupakot. Fogyassza el a felbontást követő 3 hónapon belül vagy a minimális minőségmegőrzési időpontig. Alkalmas vegetáriánusok számára. Nyomokban tojást tartalmazhat.
Táplálkozási információk a tökéletes csokoládé ízhez (csokoládé):
Táplálkozási tények
|
100 g
|
35 g
|
energia érték
|
1513 kJ / 356 kcal
|
529 kJ / 125 kcal
|
Zsírok
Ebből telített zsírsavak |
1,0 g
0,6 g |
<0,5 g
0,2 g |
Szénhidrát
Ebből cukrok |
6,1 g
2,2 g |
2,1 g
0,8 g |
Rost
|
1,5 g
|
0,5 g
|
Fehérjék
|
80 g
|
28 g
|
Só
|
0,45 g
|
0,16 g
|
Bifidobacterium Bifidum
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
Lactobacillus Rhamnosus
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
Lactobacillus Acidophilus
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
Esszenciális aminosav profil:
|
||
Leucin
|
11717 mg
|
|
Izoleucin
|
5320 mg
|
|
Valine
|
5378 mg
|
|
Lizin
|
9200 mg
|
|
metionin
|
2394 mg
|
|
Fenilalanin
|
3847 mg
|
|
Treonin
|
4850 mg
|
|
triptofán
|
2108 mg
|
|
A feltételesen esszenciális aminosavak profilja:
|
||
Arginin
|
2677 mg
|
|
Cisztin
|
2468 mg
|
|
Glutaminsav
|
17652 mg
|
|
hisztidin
|
2153 mg
|
|
Prolin
|
5701 mg
|
|
Tirozin
|
3888 mg
|
|
Nem esszenciális aminosav profil:
|
||
Alanin
|
4322 mg
|
|
Aszparaginsav
|
10268 mg
|
|
glicin
|
1801 mg
|
|
Serine
|
4477 mg
|
*1 adag 35 g-nak felel meg A csomag 51 adagot tartalmaz.
KTJ – Kolóniaképző egységek a gyártás idején.
KTJ – Kolóniaképző egységek a gyártás idején.
Összetevők: Natív tejsavó- izolátum (64%), instantizált natív tejsavó- koncentrátum (30%) (ultraszűrt natív tejsavó-koncentrátum), emulgeálószer szójalecitin , kakaópor , aroma, sűrítő cellulózgumi, édesítőszerek (szukralóz, szteviol-glikozidok keveréke), többkomponensű probiotikus tenyészetek LAB2PRO® ( Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus ).
Tárolás: Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.
Származási ország: Lengyelország
Termelő: AB Foods Polska Sp. z o.o., ul. Przemyslowa 2, 67–100 Nowa Sól, Poland