CONCEPT PERFECT SKIN PO2010 vákuumos bőrtisztító

CONCEPT PERFECT SKIN PO2010 vákuumos bőrtisztító

Száma: 26002398
A vákuumos bőrtisztító gyengéden tisztítja a pórusokat, mitesszereket és egyéb szennyeződéseket. Concept PERFECT SKIN PO2010 3 cserélhető kiegészítőt, vízálló kezelést és minőségi Li-Ion akkumulátort kínál induktív töltéssel USB-kábelen keresztül. További információ
19 990 Ft
Forgalmazó: MALL
17 330 Ft -tól

Raktáron 2 db

2024.6.05 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.6.05 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 26002398

Leírás

A Concept PERFECT SKIN PO2010 főbb jellemzői

  • Minden bőrtípushoz alkalmas
  • 3 sebességfokozat
  • 3 kiegészítő
Concept PERFECT SKIN PO2010

Szakszerű gondoskodás

vákuumtechnológiának köszönhetően a Concept PO2010 vákuumos tisztító segít a mély bőrtisztításban. A bőrrel érintkezve a készülék vákuumot hoz létre, és a szívás segítségével nagyon gyengéden és fájdalommentesen tisztítja a pórusokat, mitesszereket, eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt sejteket. A cserélhető kiegészítőknek és a tisztítási intenzitás beállítási lehetőségének köszönhetően mindenki számára, pl. érzékeny bőrű emberek számára is megfelelő. Rendszeres használatával javítja a vérkeringést az arc területén és lelassítja a sejtek öregedését. Kényeztesd magad minőségi szalonszerű ápolással, és friss, egészségesebb és fiatalosabb megjelenésű bőrt kapsz. 

 Concept PERFECT SKIN PO2010

Cserélhető fejek

A vákuumos tisztító három kiegészítővel van felszerelve, amelyeket könnyen cserélhet. A legszélesebb (10 mm) a problémás t-zóna tisztítására alkalmas, a közepes (8,5 mm) az orr, az arc és az áll pórusainak tisztítására, a legkisebb (7,5 mm) pedig érzékeny bőrre és helyi komedó tisztításra ideális. 

  Concept PERFECT SKIN PO2010

Helyes használat

A vákuumos tisztítót smink nélküli arcon használd. Tégy meleg törölközőt a tisztítandó területre, hogy kitágítsd a pórusokat a maximális hatékonyság érdekében, vagy használj mitesszerek elleni kozmetikai terméket. Ezután tedd fel a megfelelő kiegészítőt, és használat előtt ellenőrizd a szívás intenzitását a kezeden. Mozgasd a készüléket simán és lassan az arcon, ne húzza túlságosan a bőrt, és ne maradjon egy helyen 2 másodpercnél tovább. Tisztítás után pórusösszehúzó termék használatát javasoljuk.

   Concept PERFECT SKIN PO2010

Minőségi kivitel

A készülék könnyű, tökéletesen illeszkedik a kézbe, és jó vele dolgozni. A vízálló kivitelnek köszönhetően folyó víz alatt tisztíthatod. Kiváló minőségű integrált Li-Ion akkumulátorral van felszerelve, USB kábelen keresztül induktív töltéssel és 3 perc utáni automatikus kikapcsolás funkcióval van ellátva, amely megakadályozza a nem kívánt kisülést. A fényjelző áttekintést ad az aktuálisan beállított tisztítási intenzitásról, és egyúttal figyelmeztet a töltés szükségességére.

  Concept PERFECT SKIN PO2010

Luxus dizájn

A PO2010 vákuumos bőrtisztító luxus fehér dizájnú, melyet elegáns, rozéarany színű elemek egészítenek ki. A dizájnos Perfect Skin termékcsalád része, amely a legmagasabb szintű bőrápolási modelleket tartalmazza.

Jellemzők

  • Vákuumos bőrtisztító
  • Vonzó dizájn
  • A pórusok és mitesszerek hatékony tisztítása vákuumtechnológiával
  • Gyengéd a bőrhöz
  • 3 sebességfokozat
  • 3 kiegészítő (10 mm, 8,5 mm, 7,5 mm)
  • Vízállóság: IPX6
  • Fényjelző
  • Töltés: indukciós töltő, USB kábel
  • Automatikus kikapcsolás három perc után

Technikai adatok

Készülék típusa Vákuumos bőrtisztító
Magasság 21,6 cm
Szélesség 6,2 cm
Mélység 5,2 cm
Szín Gyöngyház színű

Hivatkozások


*A felhasznált képek illusztráció jellegűek lehetnek.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.