NEW Pezsgő 24K Gold White 75 cl
Közvetlenül partnerünktől
Ha egy új borra vágyik, ami a piac slágere, akkor bemutatjuk a Pezsgő 24K Gold White 75 cl!A Macabeo szerkezetét, a Parellada aromatikus töltetét, a Xarel.lo savtartalmát, a Chardonnay erejét és a Pinot Noir színét ötvözzük, hogy minőségi pezsgőink érzékszervi árnyalatait gazdagítsuk. Borkészítés és
További információ
144 147 Ft
Partnerünktől:
Mirag Invest DOO
Partnerünk által szállítva
2024.9.27 -
2024.10.01
Standard szállítással várhatóan
Termékek partnerünktől: Mirag Invest DOO
Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma:
46520786
Leírás
Ha egy új borra vágyik, ami a piac slágere, akkor bemutatjuk a Pezsgő 24K Gold White 75 cl!
- A Macabeo szerkezetét, a Parellada aromatikus töltetét, a Xarel.lo savtartalmát, a Chardonnay erejét és a Pinot Noir színét ötvözzük, hogy minőségi pezsgőink érzékszervi árnyalatait gazdagítsuk.
- Borkészítés és érlelés: kivételes szőlőfajtákból válogatunk. Óvatosan préseljük a szabad lé kinyeréséhez. Az első erjesztés rozsdamentes acéltartályokban történik, 15–18 Celsius-fokos, ellenőrzött hőmérsékleten, 10 napon keresztül. Föld alatti pincénkben ideális hőmérsékletet és körülményeket tartunk fenn a palackban történő második erjedési folyamathoz, amely 13 Celsius-fok alatt, nagyon lassan, körülbelül három hónapon keresztül zajlik, és több mint 120 hónapig érintkezik a seprővel, a hosszú érlelésre jellemző másodlagos aromák optimális szintjét keresve, és finom, integrált buborékot kapva.
- Tisztítás: Az érlelés után fordítsa a palackot fejjel lefelé, és fordítsa meg egy nyolcadával, hogy az üledék a palack nyakához kerüljön.
- Eltávolítás: A következő lépés az üledék „forró“ állapotban (fagyasztás nélkül) történő eltávolítása a legtisztább hagyományos és kézműves módon, a pezsgő tökéletes tisztaságát meghagyva, majd az expedíciós likőr hozzáadása és összekeverése az ehető arannyal ugyanabban a palackban. A palackok lezárásához a legfinomabb dugókat használjuk.
- Címkézés: A címkék aranyozott fémből készülnek. Minden címkét kézzel ragasztunk fel, és minden palackhoz egy sorszámmal ellátott tanúsítványt mellékelünk.
- Kóstolási jegyzetek: Elegáns, könnyű rozé, amelynek apró buborékai az aranypelyhekbe kapaszkodnak, mozgást kölcsönözve nekik a pohárban. Intenzív érett gyümölcsök (piros eper, ananász, alma), markáns tésztafélék, háttérben gyógynövények és egy csipetnyi birs. Kiegyensúlyozott, de intenzív, hosszú és tartós, jól kioldódó, jól integrált buborékok. Az arany jelenléte fokozza a selymes textúrát és egy fémes árnyalatot ad, amit nehéz megkülönböztetni az elme és az ízlelés között… Erős karaktere miatt, amely a több mint 10 éves seprőn való érlelésnek köszönhető, ajánlatos egy kis időt hagyni a pohárban, sőt dekantálni is.
- Párosítás: Kaviár, tenger gyümölcsei, libamáj, eper, csokoládé a legismertebbek, bár bármilyen étel vagy alkalom tökéletes kísérője, mivel feldobja a fontos pillanatokat. Az ősi kultúrákra, például az egyiptomiakra utalva, akik az aranyat ételekben és italokban használták ünnepeiken, azt mondhatjuk, hogy az egészség (örök fiatalság), a siker és a szerelem forrását jelképezi.....
- Alkoholtartalom: 12,50 %
- Formátum: 75 cl
- Cukor (g): 12 gr/l
- Hőmérséklet: 8ºC-10ºC
- Karbantartás: A palackot függőlegesen, tiszta és száraz helyen, állandó hőmérsékleten, lehetőleg 13°-18°C között, sötétben tárolja.
- Tartalmazza: Doboz