Berlingerhaus Eszpresszó kanna 6 csésze Moonlight Edition rozsdamentes acél BH-6767
Közvetlenül partnerünktől
- 6 csésze kávé elkészítésére alkalmas rozsdamentes acél mokakanna – polírozott 18/10 rozsdamentes acélból készült – klasszikus eszpresszó készítés az eredeti olasz módszerrel, magas gőznyomással – nagyon …
10 870 Ft
Partnerünktől:
TvFit.cz
Partnerünk által szállítva
2024.9.30
személyes átvétellel várhatóan
Átvevőhelyek
2024.9.30 -
2024.10.02
Standard szállítással várhatóan
Termékek partnerünktől: TvFit.cz
Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma:
25472866
Leírás
- Rozsdamentes acélból készült, 6 csésze kávéra alkalmas mokaedény
- polírozott 18/10 rozsdamentes acélból készült
- klasszikus eszpresszó készítés az eredeti olasz, magas gőznyomású módszerrel
- nagyon gyors és egyszerű használat
a műanyag fogantyú vitathatatlan előnye, hogy használat közben nem ég meg.
- alkalmas indukciós, gáz-, elektromos és kerámia főzőlapra
- ideális az útközbeni használatra is, pl. gázfőzőlapon
- a felhasznált anyagok egészségre ártalmatlanok és káros anyagoktól mentesek
- népszerű dizájn és funkcionális kiegészítője a konyhának
- kapacitás: 6 csésze
- ezüst színű, aranyszínű díszítéssel
- Moonlight Edition kollekció
A moka eszpresszófőző egy otthoni kávéfőző készülék, amellyel nagynyomású gőz segítségével lehet kávét főzni. Eredete Olaszországból származik, az elsőt 1933-ban gyártották. Ma már világszerte nagyon népszerű módja a kávéfőzésnek. A gyártás hagyományos anyaga mindig is az alumínium volt és ma is az, mert kiválóan vezeti a hőt, de találhatunk rozsdamentes acélból készülteket is, amelyek indukcióval működnek. A mokacserép működtetése nagyon egyszerű és gyors, bárki könnyedén megtanulhatja az első főzés során.
A vizet az alsó tartályba töltjük. A tölcsérbe (középen található), amelynek alján egy finom szitával van ellátva, közepesen őrölt kávét töltünk.
Rácsavarjuk a kanna felső tartályát, amelynek alján szintén finom szita van, de még finomabb szitával.
Alacsony hőfokon főzik. Néhány perc múlva az alsó edényben gőz kezd képződni, ami a forró vizet az őrölt kávéval együtt a tölcséren keresztül a felső edénybe nyomja, ahol már gyűlik a kész kávé. Ezt aztán egyenesen a csészébe tálalhatjuk. Íze intenzív, jellegzetes lesz, felejthetetlen aromával.